Massage i Halmstad

Söker du en massör i Halmstad?

Då har du kommit helt rätt! På PT Halmstad erbjuder vi svensk klassisk massage i form av avslappningsmassage för dig som vill komma ner i varv med hjälp av massage, vi erbjuder idrottsmassage för dig som har fått någon skada eller vill förbygga inom din idrott samt smärtlindrande massage för att du ska må bättre på dagarna och helt enkelt slippa smärtan.

Vid första besöket på våra behandlingar är minimum 60 minuter för att vi ska kunna identifiera och göra en djupare undersökning av ditt problemområde.

Frågor och svar om massage

Vad gör en massör?

En massör arbetar ut dina muskler och spänningar i friskvårdande syfte. Med detta menas att förebygga och motverka spänningar framöver samt att få bort de spänningar som du redan har i kroppen.

Varför är det bra att gå till en massör?

Om du känner att du har ont eller är spänd i ett muskelområde kan det vara bra att besöka en massör för att förebygga att spänningarna sprider sig. Går du runt och spänner dig kan detta leda till fler spänningar och huvudvärk.

Behöver jag ha med något till min behandling?

Kom i bekväma kläder. Annars behöver du inte ha med dig någonting.

Behöver jag tänka på något inför min behandling?

Kom i någorlunda god tid för ditt besök så att du inte känner dig stressad och onödigt spänd, då tar det längre tid för att få ner dig i varv.
Kom och slå dig ner, drick lite vatten och andas lite före. Det är skönt, testa!

Har du en sjukdom så hör av dig till oss. En del sjukdomar kan påverka kroppen negativt av en behandling då kroppen kommer upp i temperatur. Kontakta oss eller fråga din läkare.

Prislista – Massage Halmstad

15 min – 230 kr      
30 min – 410 kr      
45 min – 540 kr      
60 min* – 640 kr
75 min – 750 kr
90 min – 850 kr

*60 minuter är minimum för första besöket.