Marcus Ericsson

marcus-ericsson
Marcus Ericsson – Licensierad personlig tränare

Utbildningar:

  • Lic. Personlig tränare – The Academy
  • Hotell & restaurangskolan

Vem är Marcus?

Jag är uppvuxen i Halmstad där jag nu driver PT Halmstad. Jag har hela mitt liv haft ett stort allmänt idrott- och träningsintresse som bestått av fotboll i tidigare dagar men senaste 10 åren thaiboxning. Thaiboxningen har varit min passion de senaste åren och har verkligen givit mig mycket inom träning, utvecklat mig som människa, gett mig disciplin och förstått att man kan ha riktigt roligt när man tränat. Jag har tränat thaiboxning i över 10 år och tävlat i 8, de senaste åren på elitnivå i Sverige. Nu tränar jag mycket på utegym med min egna kroppsvikt, gym och lägger stort fokus på löpning. För tillfället läser jag på Halmstad högskola: Psykologi – inriktning idrott och motion. För mig blir man aldrig färdig, jag vill alltid fortsätta utvecklas och utmanar mig själv hela tiden för att bygga på min kunskapsbank.

Träning och personlig tränare

Hälsa och fitness har alltid varit något jag brunnit för och bestämde mig för att utbilda mig inom ämnet för att kunna hjälpa andra i deras resa mot sina uppsatta mål. Som PT har jag en gedigen utbildning som ska hjälpa just individen att få den träningen som krävs baserat på människans behov och mål. Jag har valt att jobba som personlig tränare för att jag vill hjälpa människor att få bättre livskvalitet. Det kan vara allt från att springa marathon, gå ner i vikt, slippa få ont i ryggen när man leker med barnbarnen eller bara må riktigt bra. Jag verkar jag som personlig tränare på Fitness 24 Seven i Halmstad.

Vad träning är kan vara olika från person till person, därför ska man hitta något som passar sig själv. Meningen är inte att man ska utmattas utan utmanas och utvecklas på alla fälten, inom träning och i livet.

Känner du att det inte händer något, du får inget resultat? Kontakta mig så ska vi komma fram till en individuell plan för att du ska lyckas och bli nöjd. Självklart kostnadsfri konsultation.