HALMSTAD I RÖRELSE

“Halmstad i rörelse” – ett initiativ av PT Halmstad

Halmstad är en stad som är full av möjligheter för att kunna träna kroppen utomhus året runt. Träning utomhus är ett perfekt alternativ till dig som inte gillar att vistas i gym-miljö eller bara inte får tiden att räcka till. Att träna utomhus har även genom forskning visat sig göra oss piggare, friskare och gladare.

“Halmstad i rörelse” är projektet där jag Marcus Ericsson, grundare av PT Halmstad, kommer att erbjuda Halmstadborna gratis träning på staden utegym. En vecka i taget kommer vi att beta av gymmen och även tipsa om dom här på hemsidan så att alla kan ta del av dom.

Hur anmäler jag mig till “Halmstad i rörelse”?

Super enkelt! Du följer PT Halmstad på Instagram och Facebook där vi kommer meddela tid och plats varje vecka. Du anmäler dig gratis via att skicka hur många ni kommer som privat meddelande eller som en kommentar. Det är viktigt att anmäla sig då träningens upplägg beror på antal anmälda.
Följer du inte PT Halmstad på sociala medier så skickar du inte anmälan i formuläret på denna sidan.

Personlig träning

Är du intresserad av PT (personlig träning) i Halmstad så kontaktar du oss idag för fri konsultation redan imorgon. Vi gillar att arbeta snabbt för att du ska komma igång med din träning och nå dina mål så snabbt som möjligt.

Anmälan till Halmstad i Rörelse