Flytta ett gym från Mölndal till Halmstad

Vi har under pandemin märkt att fler och fler väljer att träna hemma. Vissa kör enklare styrkeövningar som sit-ups och armhävningar, andra har investerat i hopprep och kettlebells sen finns det ett fåtal människor som har gått hela vägen och flyttat hem hela gymmet till sitt hus.

Vi har aldrig hjälp så många som vi gör idag med online PT i Halmstad vilket ju är superroligt! Det är så motiverande att se och höra eran utveckling även fast det sker digitalt – fortsätt köra på så kommer vi kunna ha pass tillsammans snart igen!

En klient som vi hjälper via Online PT är bosatt i Mölndal men har under pandemin valt att ta sitt pick och pack och bosätta sig i sin sommarstuga här i Halmstad. Hemma i Mölndal har klienten verkligen köpt hem ett helt gym, det är så imponerande hur han har fått ihop det!

När flyttkalaset gick anlitade han en flyttfirma i Mölndal som hjälpte honom att flytta med över 2 ton i utrustning för gymmet, 2 ton! Dom hjälpte även honom att sätta upp allting i Halmstad, vilken grej va! Vissa går det där lilla extra för att lyckas med sin träning och det är verkligen häftigt att se.

Nu kommer vi försöka att lägga om träningen så att vi kan hjälpa till i hans hemmagym så gått det går men även fortsätta distans då det har visat sig fungera så bra!

Behöver du hjälp med din träning 2021? Tveka inte att höra av dig så hjälper vi på PT Halmstad dig att nå dina mål!