Gratis gruppträning i Halmstad

Gillar du inte att gå till gymmet och lyfta tunga vikter eller att ensam ut och springa flera kilometer? Nej jag vet, det kan vara väldigt tråkigt ibland! Det är mycket roligare att träna i grupp med andra! Jag vet inte hur det är med dig, men jag själv blir mycket mer motiverad av gruppträning när jag tränar i Halmstad. Detta för att man tillsammans i gruppen pushar varandra och man kan inte ställa sig med mobilen när resten av gruppen fortsätter träna.

Gratis? Läste du verkligen rätt tänker du nu? Ja men det gör du faktiskt! Vi på PT Halmstad tycker att det är så viktigt och roligt att röra på sig så vi har startat vad vi har valt att kalla Halmstad i Rörelse. Vad vi gör att vi ses en gång i veckan på utegym runt om i Halmstad och tillsammans kör vi gruppträning!

Halmstad i Rörelse har visat sig vara ett väldigt uppskattat koncept då det varje vecka är väldigt många Halmstadbor som väljer att ansluta till gruppträningen. Kul tycker vi!

Vill du vara med och träna så anmäler du dig genom att skicka ett mail till oss via formuläret som du hittar här eller så skriver du till PT Halmstad på Facebook eller Instagram. Varje vecka laddar vi upp dag, tid och plats för veckans Halmstad i Rörelse.