PT HALMSTAD’s TJÄNSTER

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster till dig som vill komma i form och på bättre!
Vi vill att du ska hitta just det upplägget som passar dig. Just därför erbjuder vi allt från gruppträning en gång i veckan till att ses privat flera gånger i veckan. Vi erbjuder även kostrådgivning samt enklare matlagningskurser för att komplettera träningen med rätt kost.


PT

Träna med en personlig tränare en till flera gånger i veckan. Vi hjälper dig att komma i form vare sig det är ett lopp du ska springa eller om du bara vill må bra i vardagen. Vi kan ses på gymmet, uteomhus, hemma hos dig, på kontoret – ja vart som helst passar för oss!
Pris: Offert

Läs mer


online pt
ONLINE PT

Bor du kanske inte i Halmstad eller vill träna på egen hand men vill ändå veta att du gör rätt? Då är Online PT rätt för dig. Vi har kontakt hela tiden och varje vecka skickar vi över träningsschema samt kostråd. Online PT passar dig som har bra självdisciplin då det ligger mer ansvar på dig själv.
Pris: Offert 

Läs mer


KOSTRÅDGIVNING

Du kanske redan tränar massa och kroppen mår bra men det händer inte det du vill ska hända. Detta kan ofta bero på att kosten inte är helt rätt. Vi hjälper dig att lägga upp ett kostschema som passar just det du gillar och vi har hela tiden kontakt så att allt funkar.
Pris: Offert

Läs mer

företagsträning
Företagsträning

Se till att din personal mår bra genom att aktivera dom. Välj mellan individuell träning eller gruppträning – helt efter era önskemål. Gruppträning kan ske hos er, utomhus eller i en lokal. Vi ordnar med allt.
Pris: Offert

Läs mer