PT Halmstad

Historien om PT Halmstad

Vi på PT Halmstad inte bara tror, utan vet, att träning ska vara roligt för att det ska genomföras kontinuerligt och detta har vi valt att låta strömma i hela organisationen. Vi drivs av att inspirera människor till att hitta det roliga i träning och inte endast se träning som ett måste.

Vi arbetar med personlig träning privat eller i grupp, kostrådgivning och online pt. Vi jobbar där du vill vara och när du vill träna. Vill du träna utomhus så tränar vi utomhus, vill du träna hemma så är vi hos dig eller vill du träna på gym så håller vi till på Söndrumsvägen i Halmstad. Kontakta oss idag för fri konsultation över en kaffe, kanske en kaka också!


Vi tror på att fokus i träningen ska ligga i att progressivt och säkert öka mängden träning och hela tiden känna av vad kroppen säger. Detta för att låta kroppen tala om hur den mår och inte riskera att få bakslag i träningen. Varje individ är olik den andra vilket kräver ett individuellt upplägg för att få ut så mycket som möjligt av träningen. Vi på PT Halmstad ser att träning och hälsa går hand i hand, och att musklerna kommer spå vägen. Det absolut bästa som finns är att få höra en människa berätta att den mår bättre och att träning hjälpt till i vardagen. Det får verkligen munnen att le hos oss, och det är därför fortsätter med det vi gör. Träning behövs i din egna form för att du ska ha ett välmående och fungerade liv fullt av energi och glädje. PT Halmstad är uppstartat av Marcus Ericsson som är utbildad personlig tränare på The Academy. Läs mer om Marcus Ericsson