KOSTRÅDGIVNING

Skräddarsytt kostschema efter dina mål och förutsättningar

Är du redo att göra en livsstilsförändring eller klara av en tuff träningsperiod inför ett långsiktigt mål eller race? Då ska vi se till att du får en kost som är anpassad just för dig och ditt mål. En viktigt grund är att det ska vara enkelt att laga mat, det ska gå snabbt och viktigast av allt är att det ska smaka bra!

Med en gedigen kockutbildning och 7 års utbildning i yrket vet jag hur god mat ska smaka. Men vad  är god mat för dig? Det finns de som tror att god mat bara är onyttiga saker, men så är självklart inte fallet. Maten blir så mycket godare om man använder sig utan råvaror som håller kvalitet och kvalitet måste inte alltid kosta en förmögenhet. Jag kan tillsammans med dig utforma ett kostschema som passar just för dina smaker och behov. Är ditt mål att gå ner i vikt, lägga på dig mer muskelmassa eller är du bara ute efter en välbalanserad kost som är full av näring och  energi som du behöver för att klara av ett tufft träningspass.

Då kan du ta kontakt med mig! Jag vill att alla ska känna sig fulla av energi vilken tid på dygnet det än är. Det ska inte bli några dippar på humöret och energin ska flöda för att kunna äga dagen vare sig det är på kontoret eller ute i spåret. Du får ett kostschema anpassat just för dig och skulle vi se att det behövs göras några modifikationer så löser vi det under tidens gång.

Kostrådgivning i Halmstad

Det optimala är att träffas och sitta ner tillsammans för att på så vis komma fram till ett skräddarsytt kostupplägg som kommer att passa just dig och din kropp. Vi är som namnet hintar om belägna i Halmstad men vi verkar självklart runt om Halmstad och vi träffas där det passar dig bäst.

Kostrådgivning online

Vill du istället ha kostrådgivning online? Då klickar du här för att läsa mer om skräddarsydda kostråd och kostscheman online!