Friskvård Halmstad

Äger du ett företag eller jobbar på ett? Hur har ni det med friskvård? Vill du minska sjukfrånvaron, få effektivare personal, gladare medarbetare med bättre gruppanda? Då är träningen något ni borde fundera över, vi kan göra det tillsammans i form av gruppass eller enskilda individanpassade upplägg! Se inte din anställa som en kostnad, se det som en investering. De är ditt namn utåt!

Har du glad personal kommer de att jobba bättre, trivas bättre och det är något som kunder märker av! En arbetsgivare som hjälper till och uppmuntrar till välmående är något som sticker ut i mångas ögon. Att man tänker steget längre och hjälper sin personal att förebygga skador och bli starkare är någon ett föregag verkligen kan skryta med. Vilket även personalen kommer att göra!

Upplägg för friskvård på jobbet

Vare sig ni är sugna på att träna tillsammans i grupp eller enskilt så har vi lösningen för att ni ska bli ett så effektivt och eftertraktat företag som möjligt. Väljer ni att träna tillsammans har vi roliga och utmanade gruppass som kan bestå av både konditions- eller styrkebaserade pass, såväl ute som inne.

Lider någon av ryggont, stress, smärta, övervikt eller annat finns vi här för att hjälpa till att motverka och förebygga belastningsskador som uppstår från jobbet.

Skador som uppstår på jobbet är vanligt. Hjälp istället din personal att förebygga skadorna så slipper ni tillsammans undan sjukfrånvaron.

Enskild träning

Detta är individanpassat och speciellt upplagt för varje enskild anställd på företaget. Då alla kroppar ser annorlunda ut och alla lever på sitt sätt så behövs det anpassade träningsschemat efter vad man har för kropp och vad man använder den till. Men enskild träning så hjälper vi din anställda att bli piggare, orka mer, minska sjukfrånvaron och blir gladare på jobbet.

Gruppträning

Tillsammans tränar ni i grupp för att få en bättre laganda, visa vem som bestämmer eller helt enkelt bara ha riktigt roligt. Gruppassen går att anpassa efter önskemål. Det kan vara konditions-, styrke-, eller rent utsagt rörlighetsanpassade träningspass. Ni kanske åker iväg på lunchen eller startar dagen med att svettas tillsammans. Vi kommer tillsammans fram med en lösning som passar just ert företag.

Vill du inte att personalen ska tveka på dig, tveka inte att höra av dig till oss så vi tillsammans kan få ditt företag att må bättre!