PERSONLIG TRÄNING

Träna med en personlig tränare i Halmstad för att nå dina mål

Står det still? Känner du att du inte kommer någon stans med din träning, får inte de resultaten du vill? Eller går du kanske bara till gymmet utan en direkt plan och bara kör de övningarna som kommer upp i ditt huvud?

Varför personlig träning?

Oavsett vad du har för mål med din träning så kommer du att stöta på motgångar och hinder, det kan vara allt från att du inte vet hur du ska gå till väga eller motivation som saknas. Då är det viktigaste att man inte ska ge upp utan att fortsätta mot sitt mål även de dagar man inte vill och glömma bort varför du gör vad du gör!

Vill du gå ner i vikt eller kanske gå upp i vikt i form av muskelmassa eller har du siktet inställt på en tävling som du vill kunna prestera på? Det kan vara allt från att springa ett maraton eller kanske klara din första pull up. För mig är det viktigt att vi tillsammans jobbar på bästa sätt både mentalt och fysiskt för att du ska ha möjlighet att nå ditt mål. Jag kan inte göra jobbet åt dig och kommer inte göra det, men jag ska göra allt i min makt för att ge dig de rätta verktygen för att du ska klara av det.

Du kanske har en dålig dag och behöver någon som ska peppa igång dig, då finns jag där för dig. För att motivera och inspirera dig. Vi ska tillsammans ta fram saker ut dig som du inte trodde existerade. Personlig träning för mig är till för att jag ska kunna hjälpa dig att utvecklas och bli den bästa versionen av dig själv, både inom träning och i det vanliga livet. Spelar ingen roll om du tävla eller bara dela ut post, du göra det på det bästa sättet du kan!

Varför PT Halmstad som personlig tränare?

Jag kommer ta fram en plan, långsiktig och kortsiktig samt ett träningsschema som är anpassat just för dig, dina mål och din kropp. Vi är alla olika, vi orkar olika mycket och vi vill olika mycket och det samma gäller våra kroppar. Det gör att våra kroppar ser olika ut, och fungerar olika. Därför ska vi köra olika övningar anpassat efter just våran kropp även om kompisen har samma mål som du!

Alltid fri konsultation vid personlig träning!

Fri konsultation, kan ske online, via telefon men jag föredrar helst att sitta ner i lugn o ro och prata igenom vad jag kan hjälpa till med för att utveckla och utmana dig! Detta är till för mig för att få en klar bild av dina mål, nuvarande situation och din önskade situation. Saknar du mål eller driv? Det gör inget, bara hör av dig så löser vi det tillsammans!

Tveka inte på att höra av dig om du vill förändra ditt liv! Jag finns här för dig och kommer göra mitt bästa för att du ska bli ditt bästa!

Kontakta PT Halmstad