PT KUNGSBACKA

TRÄNA MED PERSONLIG TRÄNARE I KUNGSBACKA

PT (Personlig tränare) i Kungsbacka

Bor du i Kungsbacka och är intresserad utav att börja träna med en personlig tränare för att komma i form? Vi på PT Halmstad kan självklart hjälpa dig! Det finns lite olika alternativ vi kan erbjuda för att erbjuda personlig träning anpassad just för dig:

  1. Vanlig traditionell PT (personlig tränare) där vi träffas där du vill träna. Antingen får du en personlig tränare i Halmstad eller i Kungsbacka.
  2. Online PT är det alternativet som vi föredrar och tycker fungerar absolut bäst när det är ett längre avstånd mellan personlig tränare och utövare. Det krävs lite mer disciplin av dig då vi hjälper dig via telefon och online men vi finns hela tiden där för dig och har kontinuerliga avstämningar.
  3. En mix av alternativ 1 och 2. Vi tar majoriteten online och träffas en gång i månaden eller varannan månad. Detta kommer vi fram till tillsammans vad som fungerar bäst och vi kan självklart vara dynamiska och ändra så att det passar bra.

Är du intresserad av en personlig tränare i Kungsbacka ska du kontakta oss idag för en avgiftsfri konsultation så hjälper vi dig att nå dina mål!

Varför en Personlig tränare i Kungsbacka?

PT Halmstad verkar inte enbart i Halmstad utan vi gillar att hjälpa dig vart du än bor och vi ser det som vårt uppdrag att kunna ro just dina mål i hamn. Bor du i Kungsbacka och är intresserad av att verkligen nå dina mål gällande träning så ska du satsa på en personlig tränare som kan finnas där när det behövs support och motivation, inte bara när att flyter på bra. Vi på PT Halmstad har hjälp flertalet klienter i och runt Kungsbacka att sätta och uppnå sina mål, antingen om det handlar om att starta upp träningen eller finslipa några övningar för att uppnå bästa resultat. 

Vad det än gäller som du vill uppnå så kan vi hjälpa dig och ge dig en personlig tränare som ser till att det händer! Kontakta oss idag för att få en personlig tränare som du kommer att trivas med och vilja jobba med resten av livet.

Du kontaktar oss enklast via att fylla i formuläret nedan så återkopplar och hjälper dig!