PT – ONLINE

Träna med en personlig tränare online

Har din fantasi tagit slut, du vet inte vilka övningar du ska köra eller känner du att du inte går något resultat även om du går till gymmet 4-5 gånger i veckan?

Du bor kanske inte i Halmstad och har möjlighet att komma hit för att träna med mig. Då finns den perfekta lösningen att tillsammans med mig köra PT-Online. Det fungerar så att du får ett träningsschema med övningar, planering och vill man även ha kostschema så går det. För att orka träna ordentligt så är det viktigt med god och näringsrik mat.

Hur funkar online – PT?

Träningsschemat kommer vara anpassad för ditt mål och din kropp. Hur länge du vill köra är helt beroende på dig och dina mål. För att få bästa möjliga start så vill jag helst ha ett telefonsamtal tillsammans med dig för att kunna få en personligare kontakt och komma fram till vad ditt mål är och hur vi ska lägga upp det för att maximera resultatet! Därefter sker kontakten på mail men det går även att ske över telefon vid större frågor och avstämningar.

Jag finns där hela vägen

Med PT-Online ligger största ansvaret på dig själv eftersom jag inte kan stå och pusha dig i bakgrunden, men jag kommer finnas med dig hela vägen om du har några frågor eller funderingar. Vi kommer att ha avstämningar och uppföljning för att vi ska se om det är något som behöver ändras med ditt schema för att nå dit vi vill! Ibland kan det till och med vara så att jag vill du ska filma vissa övningar som du tycker är svåra så kan jag kolla på det och guida dig till rätt och skadefri träning hela vägen in i mål. Skulle vi känna av att det är något som inte passar dig eller fungerar så ändrar vi det så att du är nöjd och kommer ett steg närmare.

Alltid fri konsultation vid PT-Online

Fri konsultation, kan ske online eller via telefon. Detta är till för mig för att få en klar bild av dina mål, nuvarande situation och din önskade situation. Saknar du mål eller driv? Det gör inget, bara hör av dig så löser vi det tillsammans!