Anton Deronjic

Anton

Anton är certifierad inom följande områden:

  • Personlig träning
  • Massör
  • Nutritionist

Anton arbetar för PT Halmstad med Personlig träning och Kostrådgivning som sker online. Vill du komma i kontakt med Anton så klickar du här.

Kom igång med träningen idag!

Kommer du ingen vart med träningen? Har du stått och stampat på samma ställe allt för länge? Saknar du motivationen till att ta tag i träningen? Det du behöver är att få en tydlig och klar vägledning. Någon som stöttar dig och hjälper dig räkna ut vad ditt nästa drag ska bli när du stöter på utmaningar och svårigheter. Så nu är det dags för mig att få hjälpa just dig att uppnå dina mål!

Känner du dig träffad? Vad väntar du på, ta kontakt med mig och få personlig träning online redan idag!

Du kan få personlig träning med kostrådgivning eller skräddarsydda tränings- och kostscheman i 4,12 och 20 veckors modeller där allt anpassas efter dina mål och förutsättningar. Vänta inte mer, hör av dig nu!

Hur fungerar det online?

Steg 1: Vi börjar med att boka upp en tid för en konsultation via skype/telefon.

Steg 2: En vecka efter vår konsultation så kommer du att få hem ditt/dina tränings- och kostscheman. Det är också här som den fysiska träningen drar igång och vi kommer att ha kontakt varje vecka via skype, telefon eller mail för att hela tiden uppdatera om hur det går. 

Steg 3: Var fjärde vecka så kommer vi att uppdatera ditt tränings- och kostschema och beroende på hur många veckor du valt så kan det uppdateras upp till fyra gånger.

Svårare än så är det inte, så skicka in formuläret nedan så ser jag till att du kommer igång ordentligt!