GYM I HALMSTAD

VI LISTAR GYMMEN I HALMSTAD FÖR DIG

Gymma i Halmstad

Halmstad är fullt av bra gym att gymma och träna på. Vi anser att det inte spelar någon större roll vart du väljer att träna och vilket gym du väljer att skriva upp dig på. Det viktigaste är att du verkligen tränar! Det kanske inte ens är värt att ha ett medlemskap på ett gym i Halmstad, du kanske lika gärna kan träna utomhus eller kanske hemma. Det finns självklart fördelar med att träna på ett gym istället för att träna hemma eller utomhus. En fördel är att det alltid finns möjlighet att träna hela kroppen, vilken kan vara svårare att få till på ett utegym i Halmstad.

 

Olika gym i Halmstad

Actic Flygstaden

På Actic flygstaden har du ett helt fullutrustat gym med styrke- och konditionsmaskiner samt en stor och modern friviktsyta. Gruppträningspassen är väldigt varierande och uppskattade. Här kan du träna från tidig morgon till sen kväll!

  • Pris: från 279kr per månad
  • Öppet 05-24 varje dag
  • Erbjudande: Helt kostnadsfritt bjuder Actic i Halmstad på 7 dagars provträning (gym och/eller pass)

 

Friskis och Svettis

En riktig klassiker i Halmstad är Friskis och Svettis vid Slottsmöllan. Har är det mycket fokus på klasser och det finns även tillgång till onlineträning. Stora luftiga lokaler.

  • Pris: från 340kr per månad
  • Öppet 05-23 varje dag

 

SATS Nyhem

SATS Nyhem är ett gym i Halmstad som är lite mer avskalat. Det är ett så kallat SATS Base som innebär ökad tillgänglighet i form av längre öppettider och lägre pris. Finns spinning och andra klasser att ta del av. 

Fördel enligt mig är att det är ett enda stort och öppet rum. Känns väldigt luftigt och är en härlig gemenskap. 

Duscharna och omklädningsrum kunde ha varit bättre. 

  • Pris: från 379kr per månad
  • Öppet 05-24 varje dag

Övriga gym i Halmstad

  • Nordic Wellness
  • Idrottscentrum

Varför träna på ett gym i Halmstad? 

På ett gym finns maskiner för att träna alla delar av kroppen. Det finns alla möjliga sorters vikter för både det ena och det andra och det finns flera maskiner för att träna kondition. Sen finns det nog något psykiskt i att gå till ett gym som gör att man kommer in i rätt känsla, den där härliga träningskänslan.

Men vad är då nackdelarna med att träna på ett gym och kanske fördelarna med att träna utomhus eller hemma. Problemet som många säger är att dom inte hinner att ta sig till gymmet. Att det kommer så mycket annat i vägen och det finns helt enkelt ingen tid till att lägga 1-2 timmar på gymmet några tillfällen varje vecka. Då är det ju optimalt att flytta träningen från gymmet och hem till sig själv.

Det finns flera enkla övningar som kräver minimalt med redskap som man kan utföra hemma. På så vis så har man ingen ursäkt till att inte träna och förhoppningsvis så kommer man in i att träna lite varje dag! Vill du ha hjälp med att hitta alternativ för att gå till gymmet i Halmstad? Kontakta oss så ska vi hjälpa dig att komma igång med att träna hemma och utomhus istället.

Träna på utegym istället

Halmstad har väldigt många utegym att ta del av, så vill du inte gå till någon av de stora kedjorna eller kanske inte till ett gym överhuvudtaget så finns det alternativ. Spana in vår lista via knappen nedan för utegym i Halmstad.

UTEGYM I HALMSTAD

Vilket gym du än tränar på i Halmstad så kan vi hjälpa dig med träningsschema och kostrådgivning. Kontakta oss direkt för att komma igång och nå dina mål så snart som möjligt.