PT Halmstad – Introduktion

Hej!

Välkomna till mig på PT-Halmstad! Mitt namn är Marcus och det är jag som driver denna blogg och hemsida. Som ni hör på namnet så är jag personlig tränare, en utbildning som jag faktiskt vann! Vilket verkligen menar på att det var ödet som tog mig hit jag är idag. Men mer om det lite senare.

Nu kommer det lite snabb fakta om mig för att göra detta första inlägget kortfattat.

Jag är 25 år gammal, bor i Halmstad tillsammans med min sambo Sara och vår speciella/underbara hund Vato.
I träningsväg sysslar jag för tillfället mycket med utegym, löpning och klassik gymträning. Även om hösten är på intåg så finns det ingen bättre att träna ute i frisk luft, även om det egentligen är så mycket skönare i 25 grader solsken. Det samma gäller löpning, jag är mycket mer för att springa ute i naturen och andas in vad som nu kommer bli kall och blöt luft. Men hellre det än att springa på ett tråkigt löpband och titta rakt in i väggen eller ett gammalt avsnitt av Hem till gården som visas…. Det som kan bli jobbigt är när det börjar bli lite halt men då finns det grusvägar 😀

Själva gymmet går jag till när jag ska ha klienter och lyfta tunga stänger, som oftast inte direkt har så mycket vikt på sig.

När jag inte tränar så går jag i skolan, eller läser på Högskolan som det nu heter. Jag studerar till och med, Psykologi – inriktning idrott och motion. Vilket är tredje gången gillt för mig, hoppas jag…. Det är ett program jag läser för att jag vill fördjupa mig inom mental träning och vad som påverkar idrottare och atleter att prestera det där lite extra, och varför vissa ger upp innan de ens har börjat.

Jag själv är en person som har lätt att ge upp när det väl gäller, så detta är något jag läser för mig egen utveckling och för att hjälpa andra med samma problem.

Annars så spenderas tiden med att umgås med Vato och Sara, vänner och familj.

Vi börjar så, det kommer komma mycket mer!
Tillsammans för den bästa versionen av oss själva!
/Marcus