På onsdag kör vi första “Halmstad i rörelse”

Var??

På onsdag är det äntligen dags att dra igår!  Då samlas vi vid 17.45, håller på i cirka 1h och denna gången blir det utegymmet på Lv6. Hittar man inte dit så kan man söka på Fortifikationsverket driftstyrka. När man kommer in på den sista vägen så svänger man vänster direkt när gruset börjar(inte stigarna). Där finns några röda byggnader som liknar lador, fortsätt längst ner och vips så ser ni utegymmet. Eller kolla på den vita markeringen på kartan nedanför!

Hur anmäler man sig??

För att delta räcker det med att man fyller i formuläret på hemsidan, mailar, kommenterar på FB eller på Instagram (veckans beskrivningsbild). Skulle man ångra sig så hör gärna av er för det blir lättare att göra träningspasset baserat på att man vet ungefär hur många som kommer.

 

Varför??

Anledningen till ”Halmstad i rörelse” är att jag vill hjälpa folk att komma igång som kanske inte vågar gå till gymmet men ändå vill träna. Detta kan vara ett steg i rätt riktning och ge lite självförtroende till de personer som behöver det för att ta steget in på gymmet. Men man behöver inte gym för att bli stor och stark utan nu ska jag visa att går utmärkt att träna utomhus med sin egna kroppsvikt och de redskap som finns på dessa olika gym. Men självklart är det till för alla, speciellt om man vill ha roligt, träna ute i det friska vädret och bli ordentligt trött. Även att motivera andra att känna den glädjen och de positiva effekterna jag känner av träning.

Vad ska man ha med sig?

Glöm inte att ta med vattenflaska, oömma kläder och ett riktigt bra humör. Annars kan man stanna hemma! Är det kyligt ta med vantar och en tröja/jacka att ta på när passet är klart. Alla tränar efter sin egna förmåga och gör så gott man kan! Alla övningar går att göra enklare eller svårare så man ska inte känna något press från någon eller något, vi tränar för oss själva men tillsammans för det är mycket roligare 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

NU kööööör vi!! Jag hoppas vi ses på onsdag! 🙂